Βιογραφικό

Γεννήθηκα (1962) και μεγάλωσα στους Λάκκους, ένα ορεινό χωριό της Ρίζας των Λευκών Ορέων, που ανήκει σήμερα στο Δήμο Πλατανιά του Νομού Χανίων.

Πατέρας μου ήταν ο Γιώργος Κουτρούλης, καφετζής, αγρότης και μελισσοκόμος. Μητέρα μου είναι η Ερμιόνη Κουτρούλη, καφετζίνα, αγρότισσα και μελισσοκόμος, επίσης.

Το Δημοτικό Σχολείο το τέλειωσα στους Λάκκους (τότε λειτουργούσε ακόμα σκολειό στο χωριό). Τα γυμνασιακά και λυκειακά μου χρόνια τα πέρασα μεταξύ Αθήνας (Ανάβρυτα) και Χανίων (Β’ Λύκειο).

Τα φοιτητικά μου χρόνια, όμορφα κι αξέχαστα, είναι σημαδεμένα από τη ζωή μου στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ολοκλήρωσα τις σπουδές μου (ηλεκτρολόγος μηχανικός) και γνώρισα τη γυναίκα μου, την Κατερίνα Περισυνάκη, βιβλιοπώλη και μαθηματικό, ιδιοκτήτρια της «Κίχλης», ενός από τα καλύτερα βιβλιοπωλεία του Ηρακλείου.

Σήμερα ζω στο Ηράκλειο και εργάζομαι στην Τεχνική Υπηρεσία του ΤΕΙ Κρήτης. Επίσης, διδάσκω στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ. Την οικογένεια μου συμπληρώνουν τα τέσσερα μας παιδιά: ο Γιώργος (1990), ο Κωνσταντίνος (1991), η Καλλινόη (2000) και η Χρυσαυγή (2002). Το 2011 στην οικογένεια προστέθηκε η γυναίκα του Κωνσταντίνου, η Δανάη, και το 2012 ο εγγονός μας ο Έκτωρας.

Τις ελεύθερες μου ώρες ασχολούμαι με το γράψιμο (κυρίως τεχνικών κειμένων), την κατασκευή σαπουνιών την αστρονομία, τη λαογραφία και, βέβαια, με τη δημιουργία αυτών των σελίδων.

Παρατήρηση: Για του Κουτρούλη το γάμο, βέβαια, είστε στο σωστό μέρος!